Hunter Retrieverlijn Met Stop Freestyle 170×0.8 cm – Hondenriem – Rood | 4016739328878

Hunter Retrieverlijn Met Stop Freestyle 170×0.8 cm – Hondenriem – Rood direct bestellen in onze webshop! Voor comfortabele wandelingen
Er zijn verschillende soorten riemen en lijnen waarmee je je hond kunt uitlaten, zoals bijvoorbeeld deze sliplijn van Hunter; de Retriever Leash Freestyle om precies te zijn. De sliplijn is een halsband en riem in 1! Je zult merken dat de sliplijn comfortabel in de hand ligt zodat je altijd prettig kunt wandelen.
De lijn kan traploos worden versteld zodat je de grootte van de halsband en de lengte van de lijn eenvoudig aan kunt passen. Het schuifje zorgt ervoor dat de lijn niet van de kop van je hond afglijdt. De Retriever Leash Freestyle is gemaakt van slijtvast en weerbestendig materiaal (polyamide (nylon) met leren details), zodat je de lijn in alle seizoenen kunt gebruiken. Wordt de lijn vies? Dan veeg je deze in een handomdraai weer schoon.
Sliplijnen zijn ideaal voor onder andere gehoorzaamheidstraining en spoorzoeken. De lijn blijft altijd stevig in de hand liggen zodat je goed de controle houdt over je hond.
De Retriever Leash Freestyle is 170 cm lang en 1 cm in doorsnee. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
. Alle Hunter voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:4016739328878

Prijs:  29.89   (klik hier voor meer informatie)