No Worm Pro Hond-M – Anti wormenmiddel – Medium Vanaf 5 Kg | 8713112003877

No Worm Pro Hond-M – Anti wormenmiddel – Medium Vanaf 5 Kg direct bestellen in onze webshop! Weg met die wormen!
Pro Hond van No Worm is het nummer 1 ontwormingsmiddel voor je hond. Het zijn smakelijke mini tabletten met een omhulsel met vleessmaak. Dit product heeft dezelfde werking als Milbemax.
Waarom Pro Hond?
* Geschikt voor honden en katten vanaf 0,5 kg!
* Werkt tegen een breed spectrum wormensoorten.
* Inclusief preventie van hartworm.
* Smakelijke tablet.
Voor wie is No Worm Pro geschikt?
No Worm Pro kleine kat/kitten
* Voor katten vanaf 2 maanden en van 0,5 tot 2 kg.
No Worm Pro kat
* Voor katten vanaf 2 maanden en van 2 tot 12 kg.
No Worm Pro kleine hond/puppy
* Voor honden vanaf 2 maanden en van 0,5 tot 10 kg.
No Worm Pro hond
* Voor honden vanaf 2 maanden en van 5 tot 75 kg.

Bescherming
De werkzame stoffen in de tabletten zorgen ervoor dat jouw hond vrij zal zijn van de meest voorkomende wormen (spoelworm, haakwormen, zweepworm, hartworm, vossenlongworm, ooglidworm en lintwormen). Door je huisdier 4 keer per jaar te ontwormen, bescherm je de gezondheid van je huisdier maar ook van jezelf en je omgeving.

Toediening
Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter. Hierin staat ook precies hoeveel ontwormingstabletten jouw hond of kat nodig heeft. De tablet van No Worm Pro kun je gewoon uit de hand geven of mengen door het voer van jouw huisdier!
Ontworm minimaal 4x per jaar
Een wormenbesmetting kan je helaas niet voorkomen, maar door minimaal 4x per jaar te ontwormen kun je een ernstige wormeninfectie bij jouw hond of kat voorkomen. Komt jouw hond of kat veel in contact met prooidieren of eet hij rauw vlees? Ontworm hem dan minimaal 6x per jaar, want de kans is groot dat hij hierdoor regelmatig (lint)wormen binnenkrijgt.
Handig voor op vakantie
In de Middellandse Zeegebieden komen muggen voor die hartwormlarven over kunnen brengen op jouw hond of kat. Gaat jouw hond mee op vakantie naar deze landen, of is hij hier onlangs geweest? Ontworm hem dan voortijdig, tijdig en nadien met No Worm Pro. No Worm Pro pakt namelijk de hartwormlarven aan, voordat zij kunnen uitgroeien tot volwassen hartwormen die ernstige schade kunnen aanrichten in het lichaam van jouw viervoeter.
Lees vóór gebruik altijd eerst de bijsluiter (REG NL 113806, REG NL 113807, REG NL 113689, REG NL 113690).
. Alle No Worm voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8713112003877

Prijs:  17.99   (klik hier voor meer informatie)