Jarco Dog Classic Adult Persbrok – Hondenvoer – Kip 15 kg | 8718026133139

Jarco Dog Classic Adult Persbrok – Hondenvoer – Kip 15 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium hondenvoeding
Een gezonde hond begint bij een gezonde brok. Natural Classic Persbrok Adult Kip van Jarco is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding zonder chemische antioxidanten of geur, -kleur, -en smaakstoffen. Deze voeding is door de perfecte energie- en voedingsbehoefte geschikt voor alle hondenrassen en kan goed worden gecombineerd met Jarco Vleesvoeding. Het betreft hier een persbrok.
Voor een sterke en gezonde hond
Het immuunsysteem en de spijsvertering worden ondersteund door de vitaminen, mineralen en natuurlijke ingrediënten. Door het gebruik van gedroogde eend is het voer zeer geschikt als opvolger van de Natural Persbrok Puppy.
Een glimmende vacht en gezonde huid zeggen veel over de gezondheid van je hond. Wanneer je hond een vacht met een diepe glans heeft, ziet hij er fitter en gezonder uit. Persbrok Classic Kip draagt hieraan bij door middel van chondroïtinesulfaat, glucosamine en extra zalmolie.
Waarom Jarco
De Jarco experts hebben een optimale mix van ingrediënten samengesteld voor jouw hond of kat. De voeding is natuurlijk en licht verteerbaar. In het voer zit alles wat je hond of kat nodig heeft voor een levenslange, natuurlijke gezondheid. De voeding sluit aan op elke levensfase van jouw dier, dus het overstappen van bijvoorbeeld de puppybrok op de volwassenbrok is eenvoudig!
Natural Classic Persbrok Adult Kip is verkrijgbaar in 4 kg en 15 kg.
. Alle Jarco voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8718026133139

Prijs:  57.95   (klik hier voor meer informatie)