Natural Fresh Meat All Breeds Dog Worst Kalkoen – Hondenvoer – 250 g | 8718026135294

Natural Fresh Meat All Breeds Dog Worst Kalkoen – Hondenvoer – 250 g direct bestellen in onze webshop! Gestoomde hondenworsten voor je viervoeter
Het nadeel van rauw vlees is dat het gekoeld bewaard moet worden, gelukkig zijn er tegenwoordig ook verse hondenworsten die buiten de koelkast bewaard kunnen worden. Zoals bijvoorbeeld de Natural Fresh Meat Sausage hondenworsten, een heerlijke 100% complete, gestoomde worst om je hond mee te verwennen.
De worsten zijn gebaseerd op 1 eiwitbron, zonder bijproducten. Je kunt kiezen uit kip, kalkoen, konijn, eend, hert en lam. Deze variant bevat kalkoen.
Praktisch in gebruik en lekker van smaak
Deze worst kan lang buiten de koelkast bewaard worden. Het beste alternatief voor diepvriesvoeding, ideaal voor bijvoorbeeld op vakantie. Deze voeding is geschikt voor alle volwassen hondenrassen.
Van de Natural Fresh Meat-worsten zal je hond stevigere en minder ontlasting krijgen, de spijsvertering wordt met het voer goed ondersteund. De voeding is zeer smakelijk en heeft een hoge acceptatie.
Let op: voor het toevoegen van natuurlijk calcium wordt een klein percentage bevleesd bot gebruikt, deze zijn gemalen tot stukjes van maximaal 4 mm groot.
Natural Fresh Meat Sausage Turkey is verkrijgbaar in 250 g en 600 g.
. Alle Natural Fresh Meat voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8718026135294

Prijs:  2.95   (klik hier voor meer informatie)