Jarco Dog Dinner Mix Natural Care – Hondenvoer – Lam 2.5 kg | 8718026130978

Jarco Dog Dinner Mix Natural Care – Hondenvoer – Lam 2.5 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardig natuurlijk en gezond premium hondendiner
Om het eetpatroon van je hond wat afwisselender te maken, kan je hem af en toe Natural Dinner Mix Lam van Jarco geven. Een hoogwaardige natuurlijk en gezond premium vlokkendiner op basis van lam. Het diner is dankzij de vele groenten en vezels een goede aanvulling op persbrokken of vleesmaaltijden.
De voeding is geschikt voor honden van alle rassen, van 2 tot 100 kg. Dus ook voor seniorhonden of honden die moeite hebben met kauwen. De mix stimuleert de werking van het maagdarmkanaal en ondersteunt zo de darmflora. Het voer bevat geen chemische antioxidanten of geur-, kleur- en smaakstoffen. Kan ook gegeven worden als extra vezelbron voor honden die (veel) gras eten.
Waarom Jarco
De Jarco experts hebben een optimale mix van ingrediënten samengesteld voor jouw hond of kat. De voeding is natuurlijk en licht verteerbaar. In het voer zit alles wat je hond of kat nodig heeft voor een levenslange, natuurlijke gezondheid. De voeding sluit aan op elke levensfase van jouw dier, dus het overstappen van bijvoorbeeld de puppybrok op de volwassenbrok is eenvoudig!
Natural Dinner Mix Lam is verkrijgbaar in 2,5 kg.
. Alle Jarco voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8718026130978

Prijs:  14.95   (klik hier voor meer informatie)