Jarco Dog Light Natural Care – Hondenvoer – Rund 2.5 kg | 8718026132798

Jarco Dog Light Natural Care – Hondenvoer – Rund 2.5 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium hondenvoeding
Er zijn honden die gevoelig zijn voor overgewicht, al helemaal als je hond gecastreerd of gesteriliseerd is of wanneer deze gewoon niet zo actief is. Natural Light Rund van Jarco is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding voor honden met neiging tot overgewicht of honden die minder actief zijn.
De voeding is geschikt voor honden van alle rassen, van 2 tot 100 kg, en voldoet aan de verlaagde energiebehoefte van je viervoeter. Ook geschikt voor senior honden. Het voer bevat geen chemische antioxidanten of geur-, kleur- en smaakstoffen.
Smakelijk en zorgt voor een voldaan gevoel
Extra vezels in de brokken voorkomen dat je hond last heeft van een hongergevoel. De voeding is verder licht verteerbaar en zeer smakelijk. Het verlaagde eiwit- en vetgehalte helpt bij de calorierestrictie.
Het immuunsysteem en de spijsvertering van je hond zullen worden ondersteund door een combinatie van vitaminen, mineralen en natuurlijke ingrediënten. Daarnaast zorgen glucosamine, chondroïtinesulfaat en extra zalmolie voor een stralende vacht en gezonde huid.
Waarom Jarco
De Jarco experts hebben een optimale mix van ingrediënten samengesteld voor jouw hond of kat. De voeding is natuurlijk en licht verteerbaar. In het voer zit alles wat je hond of kat nodig heeft voor een levenslange, natuurlijke gezondheid. De voeding sluit aan op elke levensfase van jouw dier, dus het overstappen van bijvoorbeeld de puppybrok op de volwassenbrok is eenvoudig!
Natural Light Rund is verkrijgbaar in 2,5 kg en 12,5 kg.
. Alle Jarco voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8718026132798

Prijs:  18.95   (klik hier voor meer informatie)