Nutro Adult Grain Free Small Kip – Hondenvoer – 1.4 kg | 4008429118531

Nutro Adult Grain Free Small Kip – Hondenvoer – 1.4 kg direct bestellen in onze webshop! Graanvrije voeding voor een bruisend leven
Hoewel granen een goede toevoeging kunnen zijn aan de voeding van je hond, hebben sommige dieren (maar ook mensen) last van een overgevoeligheid of intolerantie. Een graanvrije voeding biedt hiervoor de uitkomst, zoals Adult Grain Free Small met Kip van Nutro. Een optimaal verteerbare voeding met pure ingrediënten die rijk is aan voedingsstoffen en zal zorgen voor energie en vitaliteit.
Afhankelijk van de levensfase van je hond, het ras, het formaat én de voorkeur voor de eiwitbron, kan je een passende voeding van Nutro kiezen. Deze variant met kip is geschikt voor volwassen honden van kleine rassen tot 10 kg.
Geen overbodige ingrediënten
De graanvrije producten van Nutro bevatten kip en lam, waarbij het instinctieve verlangen naar dierlijke eiwitten wordt gewaarborgd. Je vindt in deze voeding geen graansoorten zoals maïs of tarwe of bestanddelen zoals sojaproteïne of zuivelproducten, die bij sommige dieren ook de boosdoener kunnen zijn van overgevoeligheden.
Om de kans op intoleranties zo klein mogelijk te houden, bevat dit hondenvoer ook geen geur-, kleur- en smaakstoffen of kunstmatige conserveringsmiddelen.
Waarom Nutro?
Bij Nutro vindt men het belangrijk om het dier te voorzien van voer dat veel gezondheidsvoordelen met zich meebrengt, zoals we dat ook voor de mens zouden doen. Elk recept is zorgvuldig samengesteld om de gezondheid en vitaliteit van je dier optimaal te ondersteunen. Voor een uitgebalanceerde voeding kies je voor Nutro Grain Free, voor extra gevoelige honden kan je kiezen voor Nutro Limited Ingredients.
* Hoogwaardige eiwitten als #1 ingrediënt
* Elk ingrediënt heeft een specifiek doel en is gemakkelijk herkenbaar
* Licht verteerbare voeding
* Afkomstig van betrouwbare leveranciers en bereid onder strenge kwaliteits- en veiligheidscontroles
* Bereid met liefde en boordevol smaak
Adult Grain Free Small met Kip is verkrijgbaar in 1,4 kg en 7 kg.
. Alle Nutro voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:4008429118531

Prijs:  9.99   (klik hier voor meer informatie)