Versele-Laga Country`s Best Cuni Top Plus – Konijnenkorrel – Konijnenvoer – 20 kg | 5410340510032

Versele-Laga Country`s Best Cuni Top Plus – Konijnenkorrel – Konijnenvoer – 20 kg direct bestellen in onze webshop! Energie- en eiwitrijke korrel voor konijnen
Je wilt je konijnen natuurlijk een kwalitatief goede voeding geven. Met Cuni Top Plus van Versele-Laga Country’s Best geef je je konijnen een energie- en eiwitrijke voeding met toegevoegd coccidiostaticum. Deze volledige voeding is ideaal geschikt voor volwassen konijnen met een verhoogde energiebehoefte, zoals voedsters en rammen in een intensief kweekregiem. Het voer kan ook gegeven worden als onderhoudsvoer voor volwassen konijnen van grote rassen.

De korrel bestaat uit 100% natuurlijke grondstoffen en is verrijkt met Florastimul (FOS) ter stimulatie van een gezonde darmflora. De aanwezigheid van prebiotica en vezels werken ook ondersteunend voor de darmen en de specifieke aminozuursamenstelling zorgt voor een hoge melkproductie, grote worpen en mooie speenjongen. Het toevoegen van coccidiostaticum beschermt je dieren tegen coccidiose, jonge dieren zijn gevoelig voor deze darmparasiet omdat hun natuurlijke weerstand nog volop in ontwikkeling is. Liever een voeder zonder coccidiostaticum? Kies dan voor Cuni Top Pure.

Voertips
Verstrek altijd droge en stofarme hooi van goede kwaliteit aan je konijn en beperk het gebruik van groenvoer. Zorg uiteraard ook voor voldoende en zuiver drinkwater.
Pas het voer aan de behoeftes van je konijn. Cuni Fit is voor basis- en onderhoudsbehoefte, Cuni Top voor een verhoogde energiebehoefte en Cuni Sensitive voor jonge, opgroeiende konijnen met een gevoelig darmstelsel.
Tijdens de kweek krijgen de voedsters zoveel voer als ze willen. Tijdens de groei nemen jonge dieren met een volwassen gewicht van circa 5 kg dagelijks tot 200 g voer op. Eens volgroeid blijft de opname hangen rond de 150 g per dag. De totale opname hangt uiteraard af van de grootte van het ras. Bij vleeskonijnen mag Cuni Top Plus NIET gegeven worden de laatste 5 dagen voor het slachten door de aanwezigheid van coccidiostaticum. Schakel dan nog even over op Cuni Fit Pure.

Country’s Best
Versele-Laga heeft meerdere productlijnen. De Country’s Best-producten schotelen jouw dier het beste voor uit de natuur, of je nou kippen, eenden, fazanten, konijnen of schapen hebt. Country’s Best levert voer van hoge kwaliteit voor elk dier in elke levensfase, om zo een optimale gezondheid te garanderen.
Cuni Top Plus bevat 20 kg.
. Alle Versele-Laga Country`s Best voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!
EAN:5410340510032

Prijs:  21.39   (klik hier voor meer informatie)