Renske Adult 395 g – Hondenvoer – Vis | 8717185295030

Renske Adult 395 g – Hondenvoer – Vis direct bestellen in onze webshop! Vers gestoomde maaltijd
Een heerlijk gestoomde maaltijd op basis van minimaal 80% vlees? Dan ga je voor de Adult Vers Gestoomd van Renske. Deze vers gestoomde maaltijd is geschikt voor jonge en volwassen honden van alle rassen vanaf 9 weken. De maaltijd bevat minimaal 80% vers gestoomd vlees en is aangevuld met wat volkoren rijst, duurzaam geteelde moestuingroenten en kruiden. De zuivere, verse en natuurlijke ingrediënten zijn licht gestoomd en vacuüm geseald. Hierdoor blijven de voedingsstoffen goed behouden. Doordat het product gestoomd is, is het product 100% veilig en ideaal voor onderweg of op vakantie.
Dat wordt smullen!
Deze heerlijke maaltijd is 100% natuurlijk met toegevoegde vitamines en mineralen. De maaltijd is compleet en kan goed afgewisseld worden met de Super Premium droogvoeding van Renske. De maaltijd is verrijkt met glucosamine en chondroïtine, rijk aan antioxidanten en glutenvrij.
Smaken
* Kip,
* Lam,
* Vis,
* Kalkoen-Eend,
* Zalm-Aardappel.
Waarom Renske?
Power of the heart, een uitspraak waar Renske zich hard voor maakt. Renske Natuurlijke Diervoeding is ontstaan vanuit een grote liefde voor dieren. Niet alleen voor hun eigen honden en katten, maar bovenal ook die van jou! Het bedrijf is gestart vanuit liefde omdat ze alle dieren het beste gunnen. Financieel gewin heeft daarin nooit een rol gespeeld, net als groot of commercieel worden dat ook niet deed. Renske komt vanuit het hart en daar komt ook de uitspraak, 'Power of the heart' vandaan.
Adult Vers Gestoomd van Renske is verkrijgbaar in 5 smaken met een inhoud van 395g
. Alle Renske voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8717185295030

Prijs:  2.75   (klik hier voor meer informatie)