Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O – Kattenvoer – 3.5 kg | 3182550711050

Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O – Kattenvoer – 3.5 kg direct bestellen in onze webshop! Een gezonde blaas voor iedere kat
Blaasproblemen komen veel voor bij honden en katten. Deze problemen zijn niet alleen vervelend, maar kunnen ook gevaarlijk zijn voor de gezondheid van je kat. Urinary S/O van Royal Canin Veterinary Diet is speciaal ontwikkeld voor urinewegproblemen zoals blaas-, struviet- en calciumoxolaatstenen en blaasgruis.
Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O is te verkrijgen als 400 gr, 1,5 kg, 3,5 kg, 7 kg en 9 kg zak.
Blaasproblemen bij de kat
Urinewegaandoeningen kunnen zich op meerdere plekken voordoen in de urinewegen van de kat, zoals in de blaas zelf, maar ook in de urineleiders of urinebuis. Als er in de urine zelf kristallen ontstaan, krijgt je kat last van blaasstenen. Gelukkig kan voeding invloed uitoefenen op de vorming van deze kristallen door middel van de zuurgraad van de urine en de samenstelling van mineralen.
Urinary S/O kan worden ingezet voor het voorkomen en het oplossen van urinekristallen in de lagere urinewegen. Door de unieke samenstelling kunnen struvietstenen worden opgelost en kunnen zowel struviet- als calciumoxolaatstenen worden voorkomen. Het licht verhoogde natriumgehalte zorgt er daarbij voor dat de vochtopname wordt verhoogd. Hierdoor zal het urinevolume toenemen waardoor de concentratie aan kristalvormende deeltjes wordt beperkt. Deze voeding kan in combinatie met antibiotica ook worden gebruikt bij een blaasontsteking, overleg dit eerst met je dierenarts.
Deze voeding kan je gebruiken bij:

* Ondersteuning voor het oplossen van struvietstenen

* Ondersteuning bij het voorkomen van de vorming van struviet- en calciumoxolaatstenen

* Ondersteuning bij aandoeningen aan de urinewegen

* Blaasontsteking
Deze voeding mag niet gebruikt worden bij:

* Hart- en vaatziekten

* Gelijktijdig gebruik van urineverzurende middelen

* Drachtige en zogende poezen
Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet!
Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen.
Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden.
Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt.
Samenstelling
Rijst, tarwegluten*, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïsmeel, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsgluten, mineralen, plantaardige vezels, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne) *L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.
Nutritionele analyse
Ruw eiwit: 34.50 %, Ruw vet: 15.00 %, Ruwe as: 8.90 %, Ruwe celstof: 2.90 %, Natrium: 1.30 %, Chloride: 2.26 %, Kalium: 1.00 %, Magnesium: 0.05 %, Zwavel: 0.07 %, Taurine totaal: 0.23 %, Calciumsulfaat (urineverzurende stof): 1.25 %, DL-Methionine (urineverzurende stof): 0.39 %, Calcium (%): 0.90 %, Fosfor (%): 0.90 %, EPA en DHA: 0.37 %.
. Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:3182550711050

Prijs:  34.99   (klik hier voor meer informatie)