Renske Mighty Omega Plus Junior/Adult Lam&Rijst – Hondenvoer – 15 kg | 8717185291124

Renske Mighty Omega Plus Junior/Adult Lam&Rijst – Hondenvoer – 15 kg direct bestellen in onze webshop! Boordevol Omega vetzuren
Een complete en verantwoorde voeding, dat is de Mighty Omega Plus Junior/Adult. Deze volledige en licht verteerbare voeding is geschikt voor honden vanaf 3 maanden oud. De vers bereide lam in dit product zorgt ervoor dat de brok zeer licht verteerbaar is. Het hoge gehalte aan omega-3 vetzuren draagt bij aan een gezonde huid, een glanzende vacht en soepele gewrichten. Deze voeding is glutenvrij en de brokken hebben een formaat van +/- 10mm groot.
M.O.P Lijn
De 'Mighty Omega 3 Plus' lijn is een voeding met een extra hoog gehalte Omega-3 vetzuren. Deze voeding is goed te combineren met de Vers Vlees maaltijden van Renske, variatie is erg gezond en houdt het immuunsysteem wakker! Dit zorgt er tevens voor dat een hond niet snel een intolerantie of allergie opbouwt voor een bepaalde eiwitbron.
Waarom Renske?
Power of the heart, een uitspraak waar Renske zich hard voor maakt. Renske Natuurlijke Diervoeding is ontstaan vanuit een grote liefde voor dieren. Niet alleen voor hun eigen honden en katten, maar bovenal ook die van jou! Het bedrijf is gestart vanuit liefde omdat ze alle dieren het beste gunnen. Financieel gewin heeft daarin nooit een rol gespeeld, net als groot of commercieel worden dat ook niet deed. Renske komt vanuit het hart en daar komt ook de uitspraak, 'Power of the heart' vandaan.
M.O.P Junior/Adult Lam van Renske is verkrijgbaar in 3kg – 15kg
. Alle Renske voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8717185291124

Prijs:  69.99   (klik hier voor meer informatie)