Royal Canin British Shorthair Adult Natvoer – Kattenvoer – 12×85 g | 9003579001240

Royal Canin British Shorthair Adult Natvoer – Kattenvoer – 12×85 g direct bestellen in onze webshop! Heerlijke natvoeding voor jouw volwassen Britse Korthaar
Jouw Britse Korthaar heeft een robuust en gespierd lichaam dat de juiste voedingsstoffen nodig heeft om gezond en sterk te blijven. British Shorthair Adult natvoer van Royal Canin is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je Britse Korthaar in het achterhoofd.
Ondersteun je kat met goede voeding
Sommige Britse Kortharen hebben de neiging tot overgewicht, Royal Canin British Shorthair Adult natvoer heeft dan ook een aangepast energiegehalte wat helpt om het ideale lichaamsgewicht te behouden.
De prachtige dichte vacht van de Britse Korthaar mag ook niet vergeten worden, daarom is deze voeding ook zo samengesteld dat het helpt de gezondheid van de huid en de vacht te behouden. In combinatie met specifieke ingrediënten die helpen om gezonde urinewegen te ondersteunen is dit natvoer zeer geschikt voor jouw Britse Korthaar.
Waarom Royal Canin?
Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je hond Royal Canin British Shorthair Adult natvoer eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
Royal Canin British Shorthair Adult natvoer bevat 12 pouches van 85 gram.
. Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:9003579001240

Prijs:  16.69   (klik hier voor meer informatie)