Royal Canin Urinary Care Natvoer – Hondenvoer – 12×85 g | 9003579009376

Royal Canin Urinary Care Natvoer – Hondenvoer – 12×85 g direct bestellen in onze webshop! Creëer gezonde urinewegen met Urinary Care
Urinary Care Loaf van Royal Canin is geschikt voor honden van alle formaten en helpt de urine verdunnen en daarmee helpt de gezondheid van de urinewegen te ondersteunen.
Gezondheid van de urinewegen
De urinewegen kunnen voor problemen zorgen bij honden. Als je hond niet voldoende drinkt, kan de urine te geconcentreerd worden. Mineralen in sterk geconcentreerde urine kunnen kristallen vormen, die samen kunnen klonteren tot stenen. Deze formule bevat hoogkwalitatieve voedingsstoffen die de gezondheid van de urinewegen van je hond helpen te ondersteunen.

Deze uitgebalanceerde voeding helpt de gezonde urinewegen te ondersteunen. Alle Royal Canin voedingen zijn geheel compleet en bevatten hoogkwalitatieve eiwitten, vetten, vezels, vitamines en mineralen die je hond nodig heeft ter ondersteuning van zijn gezondheid.

Het extra smakelijke natvoer heeft van zichzelf een hoog vochtgehalte, dat de verdunning van de urine van je hond verder helpt ondersteunen.

Naast een overheerlijke natvoeding beschikt de Urinary Care voedingslijn ook over een krokante brok. Beiden zijn compleet van samenstelling en vullen elkaar perfect aan.
Waarom Royal Canin?
Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Urinary Care Loaf eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
Royal Canin Urinary Care Loaf bevat 12 pouches van 85 gr.
. Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:9003579009376

Prijs:  15.29   (klik hier voor meer informatie)