Royal Canin Indoor Long Hair – Kattenvoer – 2 kg | 3182550739382

Royal Canin Indoor Long Hair – Kattenvoer – 2 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw langharige volwassen binnenkat
Binnenlevende langharige katten hebben speciale voedingsstoffen nodig ter ondersteuning van hun gezondheid. Indoor Long Hair van Royal Canin is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw langharige binnenkat in het achterhoofd

Voor een sterk en gezond lichaam
De aanwezigheid van specifieke vezels, zoals psyllium, in Royal Canin Indoor Long Hair vergemakkelijken de stoelgang en helpen ingeslikte haren via de ontlasting te verwijderen. Dit heeft als voordeel voor langharige katten dat het helpt de vorming van haarballen te verminderen.

Indoor Long Hair bevat zeer goed verteerbare eiwitten. Deze helpen niet alleen de hoeveelheid ontlasting te verminderen, maar verminderen ook de geur. Goed nieuws voor jou en je kat!
Ook als je kat ouder wordt, is het belangrijk haar huid en vacht in een goede conditie te houden. Bij langharige katten, die meer vacht hebben wat verzorgd moet worden, is dit vanzelfsprekend nog meer van belang. EPA en DHA zijn Omega 3-vetzuren die zijn toegevoegd aan deze voeding omdat zij de gezonde huid en een glanzende vacht helpen te ondersteunen.
Het regelmatig borstelen van je kat is aanbevolen omdat dit het risico op klitten van de vacht vermindert. Indoor Long Hair helpt ook de gezonde urinewegen van je volwassen binnenkat te ondersteunen.
Varianten van Royal Canin Indoor droge voeding zijn ook beschikbaar, afhankelijk van de levensstijl, uiterlijk en leeftijd van je kat:
* Indoor 7+
* Indoor Appetite Control
* Indoor 27
Waarom Royal Canin?
Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Indoor Long Hair eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
Royal Canin Indoor Long Hair is verkrijgbaar in 400 gr, 2kg, 4 kg en 10 kg.
. Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:3182550739382

Prijs:  20.39   (klik hier voor meer informatie)