Wellness Core Tender Cuts 85 g – Kattenvoer – Kip&Kippenlever | 076344116615

Wellness Core Tender Cuts 85 g – Kattenvoer – Kip&Kippenlever direct bestellen in onze webshop! Overheerlijke natvoeding voor je kat
Je wilt je kat natuurlijk het beste van het beste natvoer aanbieden. Wellness Core Tender Cuts is een natuurlijke en complete voeding voor volwassen katten, met toegevoegde vitaminen en mineralen. Een voeding rijk aan proteïnen met vlees of vis dat wordt aangevuld met onder andere gezonde groenten, superfoods, kruiden en voedingssupplementen. De voeding is daarnaast ook nog eens graanvrij.
Wat maakt Wellness Core Tender Cuts bijzonder?
De Tender Cuts bevatten een volledige en evenwichtige maaltijd voor je kat bestaande uit langzaam gegaarde, malse stukjes vlees of vis in een smakelijke saus. Deze combinatie van unieke texturen is onweerstaanbaar voor je kat. Het hoge gehalte aan vlees of vis zorgt voor een gezonde en glanzende vacht. De voeding is makkelijk verteerbaar en bevat pre- en probiotica voor een optimale spijsvertering.
Wellness Core Tender Cuts is volledig hypoallergeen, het bevat geen granen, tarwe, gluten maïs, soja, zuivel en ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Een heerlijke vleesrijke maaltijd waar je kat volop van zal genieten.
Over Wellness Core
Bij Wellness Core is men ervan overtuigd dat het welzijn van je kat begint bij de juiste voeding. De recepten zijn gemaakt voor de carnivoor in je kat, zo wordt een evenwichtige voeding gecreëerd boordevol eiwitten van hoge kwaliteit, zonder granen en vulstoffen. Zo dragen alle Wellness Core-voedingen bij aan een optimale gezondheid, een gezond gewicht en een lang en gelukkig leven.
Wellness Core Tender Cuts bevat 85 g (per 8 te bestellen) is verkrijgbaar in 6 smaken:
* With Turkey & Duck in Savoury Gravy – Kalkoen-Eend
* With Chicken & Turkey in Savoury Gravy – Kip-Kalkoen
* With Chicken & Chicken Liver in Savoury Gravy – Kip-Kippenlever
* With Chicken & Salmon in Savoury Gravy – Kip-Zalm
* With Tuna in Savoury Gravy – Tonijn
* With Salmon & Tuna in Savoury Gravy – Zalm-Tonijn
. Alle Wellness Core voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:076344116615

Prijs:  1.39   (klik hier voor meer informatie)