Royal Canin Medium Adult – Hondenvoer – 10 kg | 3182550774536

Royal Canin Medium Adult – Hondenvoer – 10 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw middelgrote volwassen hond
Op een leeftijd van één jaar heeft je middelgrote hond lichamelijk misschien de volwassenheid bereikt, soms gedraagt hij zich nog wel als een puppy! Goede voeding met de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden is ook in deze fase van zijn leven essentieel en ondersteunt een goede gezondheid. Medium Adult van Royal Canin is samengesteld met de voedingsbehoeften van je middelgrote hond in het achterhoofd en is geschikt voor honden met een leeftijd tussen de 1 en 7 jaar, en een volwassen gewicht tussen de 11 en 25 kilogram.
Voor een sterk en gezond lichaam
Het immuunsysteem van je hond is volledig ontwikkeld nu hij volwassen is. Dit betekent echter niet dat hij geen extra ondersteuning kan gebruiken. Royal Canin Medium Adult bevat een exclusief antioxidantencomplex dat, net als voedingsstoffen zoals manno-oligo-sacchariden, de natuurlijke afweer van je hond ondersteunt.

Deze voeding bevordert de optimale spijsvertering dankzij een exclusieve formule met hoogkwalitatieve eiwitten en uitgebalanceerde voedingsvezels. Daarnaast is Medium Adult verrijkt met Omega 3-vetzuren (EPA-DHA) wat helpt een gezonde huid te behouden. De specifieke vitamine- en mineralenbalans in de voeding ondersteunt de gezondheid van je hond.

Het energiegehalte in deze brok is afgestemd op de specifieke behoeften van een middelgroot hondenras en geeft je hond de energie die het nodig heeft om zijn actieve levensstijl te behouden.
Waarom Royal Canin?
Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Medium Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
Royal Canin Medium Adult is verkrijgbaar in 4 kg, 10 kg en 15 kg.
. Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:3182550774536

Prijs:  43.29   (klik hier voor meer informatie)