Whiskas 1+ Classic Selectie Groenten In Saus – Kattenvoer – 40×100 g | 3065890133273

Whiskas 1+ Classic Selectie Groenten In Saus – Kattenvoer – 40×100 g direct bestellen in onze webshop! Heerlijke maaltijdzakjes voor je volwassen kat
Natvoer is niet alleen gezond voor de kat – dankzij onder andere het hoge vochtgehalte – het is ook nog eens heel erg lekker! Whiskas heeft natvoeding afgestemd op de natuur van de kat en de levensfase waarin deze zich bevindt. De Whiskas 1+ Adult Maaltijdzakjes Classic in Saus zijn afgestemde maaltijden in een smakelijke saus, perfect gebalanceerd om je kat gelukkig en gezond te helpen houden.

Geschikt voor katten ouder dan 1 jaar.
Boordevol gezonde ingrediënten
De Whiskas natvoeding bevat vier heerlijke smaken (kip, rund, kalkoen en lam) en zit vol met geselecteerde natuurlijke ingrediënten en vitaminen en mineralen die je kat alle voedingstoffen geven die ze nodig heeft om sterk en gezond te blijven. De voeding bevat geen kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Verder zorgen de sappige stukjes in de saus voor extra vochtinname. Het natvoer is ook uitstekend geschikt voor gesteriliseerde en gecastreerde katten. Het natvoer bevat verder:
* Zink en zonnebloemolie – een natuurlijke bron van omega 6-vetzuren voor een gezonde huid en vacht
* Een gebalanceerde mix van mineralen – voor gezonde urinewegen
De Whiskas 1+ Adult Maaltijdzakjes Classic in Saus bevat 40 maaltijdzakjes van 100 g in 4 verschillende smaken.
. Alle Whiskas voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:3065890133273

Prijs:  14.69   (klik hier voor meer informatie)