Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Low Fat – Hondenvoer – 6 kg | 3182550771160

Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Low Fat – Hondenvoer – 6 kg direct bestellen in onze webshop! Bevordert de spijsvertering en heeft een laag vetgehalte
Elke hond is anders en ook de spijsvertering zal bij elke hond anders verlopen. Sommige honden hebben last van problemen als chronische (waterige) diarree en braken. Als je hond dan ook nog eens moeite heeft met het verteren van vet, is het lastig om een goede voeding te vinden. Met Gastro Intestinal Low Fat (met een gereduceerd vetgehalte) van Royal Canin Veterinary Diet kan je je volwassen hond ondersteunen met deze problemen.
Deze voeding is geschikt voor honden die een vetgereduceerde voeding nodig hebben, voor bijvoorbeeld honden met hyperlipidemie of (acute) pancreatitis. Het voer bevordert de spijsvertering en reguleert de opbouw en afbraak van vetten in het lichaam.
Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Low Fat is te verkrijgen als 1,5 kg, 6 kg en 12 kg zak.
Intestinale problemen
Waterige ontlasting en diarree ontstaan wanneer de darmen te weinig water en voedingsstoffen uit de darminhoud opnemen. Deze spijsverteringsproblemen noemen we acute intestinale absorptiestoornissen. Gastro Intestinal Low Fat is speciaal ontwikkeld om bij te dragen aan een gezonde spijsvertering voor je hond dankzij ingrediënten zoals goed verteerbare eiwitten, prebiotica (FOS), suikerbietenpulp, rijst en visolie. De lage hoeveelheid vezels zorgt voor een nog makkelijkere vertering.
De behandelduur is afhankelijk van de ernst van de problemen. Bij chronisch verloop kan een levenslange behandeling noodzakelijk zijn.
Deze voeding kan je gebruiken bij:

* (Acute) pancreatitis

* Hyperlipidemie

* (Acute) diarree

* Dysbacterie

* Exocriene pancreasinsufficiëntie (EPI)

* Lymfangiëctasie
Deze voeding mag niet gebruikt worden bij:

* Zogende teven

* Drachtige teven
Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet!
Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen.
Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden.
Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt.
Samenstelling
Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, tarwe, gerst, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, gist, dierlijke vetten, mineralen, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschillen en -zaden, visolie, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).
Nutritionele analyse
Ruw eiwit: 22.00 %, Ruw vet: 7.00 %, Ruwe celstof: 1.70 %, Ruwe as: 6.60 %.
. Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:3182550771160

Prijs:  39.90   (klik hier voor meer informatie)