Royal Canin Veterinary Diet Giant Dog Puppy – Hondenvoer – 14 kg | 3182550781985

Royal Canin Veterinary Diet Giant Dog Puppy – Hondenvoer – 14 kg direct bestellen in onze webshop! Een gezonde hond met Royal Canin Vet Care Nutrition
Goede voeding is heel belangrijk om je hond gezond te houden. VCN (Vet Care Nutrition) Puppy Giant Dog is een voeding voor jonge pups en drachtige en zogende teefjes van grote rassen die de huid en spijsvertering van jouw puppy zo goed mogelijk ondersteunt.
Royal Canin Vet Care Nutrition Puppy Giant Dog is te verkrijgen als 14 kg zak.
De Royal Canin Vet Care Nutrition range gaat net een stapje verder dan de normale Royal Canin voedingen. Deze innovatieve voedingen houden rekening met de leeftijd en het formaat van het dier, maar ook met gezondheidsrisico's en gevoeligheden waardoor je huisdier zijn hele leven in een optimale conditie en gezondheid kan blijven.
Houd je pup vitaal
Pups van grote rassen groeien snel, rond de 4 á 5 maanden hebben deze pups hun groeipiek. En rond de 7 maanden is hun energiebehoeft het hoogst. VCN zorgt ervoor dat de pup wordt ondersteunt in deze fase van zijn jonge leven door een combinatie van goed verteerbare eiwitten, prebiotica, suikerbietenpulp, rijst en visolie. Speciaal voor grote rassen bevat deze voeding glucosamine en chondroïtine voor de gewrichten.
De brok is geschikt voor pups vanaf het spenen tot een leeftijd van 2 tot 8 maanden oud van grote rassen (volwassen gewicht vanaf 45 kg).
Deze voeding kan je gebruiken bij:

* Ondersteuning van de huid, de vacht en de spijsvertering

* Voor pups van grote rassen van 2 maanden oud tot 8 maanden oud

* Ondersteuning van de weerstand
Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet!
Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen.
Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden.
Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt.
Samenstelling
Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, tarwegluten*, maïs, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, mineralen, sojaolie, gist, visolie, psylliumschillen en -zaden, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine) *L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.
Nutritionele analyse
Ruw eiwit: 34.00 %, Ruw vet: 14.00 %, Ruwe celstof: 1.30 %, Ruwe as: 7.20 %.
. Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:3182550781985

Prijs:  64.95   (klik hier voor meer informatie)