Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management Wet – Kattenvoer – 12×85 g | 9003579006146

Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management Wet – Kattenvoer – 12×85 g direct bestellen in onze webshop! Overgewicht bij de kat
Het is voor katten net zo belangrijk als voor mensen om een gezond gewicht te hebben. Dieren worden nou eenmaal een stuk ouder bij een optimaal gewicht. Is je kat te zwaar of heeft deze aanleg voor overgewicht? Probeer dan Satiety Weight Management van Royan Canin Veterinary Diet.
Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management Wet natvoer is te verkrijgen als pouches van 85 gr.
Een gezond gewicht is van levensbelang
Een te zwaar lichaamsgewicht heeft meerdere effecten op de gezondheid van je kat. Zo belast een te veel aan gewicht de botten en gewrichten. Dit kan problemen zoals artrose verergeren, wat pijnlijk is voor je kat. Een te zware kat zal ook minder goed kunnen rennen, spelen en bewegen. Zijn weerstand wordt lager, ze kunnen slechter tegen de hitte en zullen zich gewoon minder goed voelen.
Doordat te dikke katten nauwelijks bewegen, neemt de spiermassa af en kan het overgewicht alleen maar erger worden. Satiety Weight Management Wet zorgt ervoor dat je kat gewicht verliest, maar wel zijn spiermassa behoudt. Deze voeding bevat minder energie, maar wel extra vitaminen en mineralen om onder andere de gewrichten en botten van je kat te ondersteunen.
Satiety Weight Management bevat dezelfde eigenschappen als Royal Canin Obesity Management, het verschil is dat Satiety Weight Management en unieke combinatie van voedingsvezels bevat die zorgen voor een snel optredend en lang aanhoudend gevoel van verzadiging. Zo voorkom je dat je kat de hele dag hongerig is en vervelend gedrag gaat vertonen.
Deze voeding kan je gebruiken bij:

* Overgewicht (obesitas)

* Behoud van ideale gewicht
Deze voeding mag niet gebruikt worden bij:

* Katten met verhoogde energiebehoefte

* Drachtige of zogende poezen
Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet!
Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen.
Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden.
Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt.
Samenstelling
Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, ei en eiproducten, mineralen, suiker, schaal- en weekdieren.
Nutritionele analyse
Ruw eiwit: 7.50 %, Ruw vet: 2.20 %, Ruwe as: 1.70 %, Ruwe celstof: 1.30 %, Vochtgehalte: 84.00 %, Metaboliseerbare energie: 610.00 kcal/kg.
. Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:9003579006146

Prijs:  13.99   (klik hier voor meer informatie)