Rogz Utility Safety Halsband – Hondenhalsband – 42-66×2.5 cm Geel Xl | 649510037245

Rogz Utility Safety Halsband – Hondenhalsband – 42-66×2.5 cm Geel Xl direct bestellen in onze webshop! Een veilige halsband voor je loslopende hond
De Safety Collar halsband van Rogz is een kunststof, gele veiligheidshalsband voor je middelgrote tot grote hond. Vanwege het formaat is deze bijzonder geschikt voor (middel)grote rassen zoals de dalmatiër, dobermann, boxer en spaniëls.
Deze unieke halsband is voorzien van een magnetische sluiting met daaronder een elastiek. Als je hond losloopt in bijvoorbeeld het bos en hij blijft met zijn halsband haken achter een tak, zorgt de Safety halsband ervoor dat hij eenvoudig kan ontsnappen. Dankzij het elastiek wordt de halsband uitgerekt zodat je hond niet vast blijft hangen. Tijdens het wandelen haak je je lijn aan de magnetische sluiting zodat deze ‘op slot’ zit, zo kan je hond tijdens het wandelen niet ontsnappen. Ook zit er een oogje aan de halsband waar je een eventuele penning of adreskoker aan kunt hangen.
De halsband is gemaakt van duurzaam, dubbel gestikt nylon met een reflecterend stiksel wat zorgt voor extra zichtbaarheid en dus meer veiligheid in het donker. Een veilige en stoere halsband voor je viervoeter! De halsband in een notendop:
* Reflecterend stiksel voor zichtbaarheid in het donker
* Stretch Escape – ingebouwd elastiek verbetert de kansen op een veilige ontsnapping bij blijven haken
* Snag Safe – gemaakt van hoge kwaliteit, scheurvast nylon
* Quick Fit – trek de magnetische gesp open, rek het elastiek uit en laat de halsband over de kop van de hond glijden
De Rogz Safety Collar is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten:

Maat:
Breedte halsband:
Verstelbaar:

M
16 mm
27 – 39 (met 10 cm rek)

L
20 mm
33 – 48 (met 12 cm rek)

XL
25 mm
42 – 66 (met 14 cm rek)

. Alle Rogz voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:649510037245

Prijs:  22.49   (klik hier voor meer informatie)