Sam's Field Kitten Maaltijdzakjes True Meat Filets – Kattenvoer – Kip Kalkoen Broccoli 85 g | 8595602534647

Sam's Field Kitten Maaltijdzakjes True Meat Filets – Kattenvoer – Kip Kalkoen Broccoli 85 g direct bestellen in onze webshop! Natuurlijke en vleesrijke voeding voor kittens
Wanneer je het beste voor hebt met je kitten, geef je hem natuurlijk een voeding die goed aansluit op zijn dagelijkse behoeften. Een verantwoorde keuze zijn de voedingen van Sam’s Field, zoals Sam’s Field Meat Fillets with Turkey & Broccoli, speciaal voor kittens van 2 tot 12 maanden oud. Deze natuurlijke natvoeding met 85% vlees is een heerlijke maaltijd voor je jonge kat.
De vleesmaaltijd bevat de juiste balans in eiwitten en vetten die bijdragen aan de optimale groei van je kitten. Daarnaast zorgen de vitamines en mineralen voor een optimale ontwikkeling. Vitamine E en biotine ondersteunen de huid en vacht en taurine ondersteunt de ogen en het hart.
Waarom Sam’s Field?
Sam’s Field houdt rekening met de natuurlijke voedingsbehoeften van je kat, deze kunnen afhankelijk zijn van bijvoorbeeld de leeftijd en castratie/sterilisatie. Bij Sam’s Field vind je gegarandeerd een natvoeding die perfect past bij de wensen je kat; zoals een voeding voor kittens of voor katten die geholpen zijn. Alle natvoedingen zijn ook goed te combineren met de brokken van Sam’s Field.
Sam’s Field True Meat Fillets with Turkey & Broccoli bevat 24 x 85 gram (in de winkel per stuk verkrijgbaar).
. Alle Sam's Field voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8595602534647

Prijs:  1.29   (klik hier voor meer informatie)