Royal Canin Veterinary Diet Sensitivity Control – Kattenvoer – 3.5 kg | 3182550759663

Royal Canin Veterinary Diet Sensitivity Control – Kattenvoer – 3.5 kg direct bestellen in onze webshop! Voeding voor gevoelige katten
Niet alle katten reageren even goed op alle voedingsstoffen. Merk je dat jouw kat last heeft van jeuk, huidontstekingen of oorpijn? Of wellicht maag- en darmproblemen zoals winderigheid, diarree en braken? Dan kan hij nog wel eens last hebben van voedselintolerantie. Sensitivity Control van Royal Canin kan je kat hierbij ondersteunen.
Royal Canin Veterinary Diet Sensitivity Control is te verkrijgen als 1,5 kg en 3,5 kg zak.
Voedselovergevoeligheid bij de kat
Voedselovergevoeligheid ontstaat wanneer een kat overgevoelig is voor een bepaald bestanddeel in zijn voedsel. Zijn immuunsysteem reageert op een onschuldige stof en valt deze aan. Zelfs een kleine hoeveelheid van deze stof kan een reactie oproepen. Gelukkig is zo’n gevoeligheid zelden gevaarlijk, maar kan het wel vervelend zijn en invloed hebben op de gemoedstoestand van je kat. Vaak biedt het wisselen van voeding een uitkomst voor deze problemen.
Sensitivity Control is een voeding die speciaal is ontwikkeld voor de diagnose en behandeling van voedselovergevoeligheid. Ook kan deze brok worden gebruikt bij de behandeling van andere maagdarmaandoeningen en huidproblemen. De voeding is glutenvrij. Sensitivity Control bevat in tegenstelling tot Hypoallergenic en Anallergenic een geselecteerde eiwit- en koolhydraatbronnen die zelden worden gebruikt in kattenvoeding. Hierdoor worden intoleranties voor bepaalde ingrediënten verminderd.
Deze voeding kan je gebruiken bij:

* Voedselintolerantie of – allergie

* Eliminatiedieet

* Acute of chronische diarree

* Chronische darmziekte (IBD)

* Voedselallergie met dermatologische en/of gastrointestinale symptomen
Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet!
Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen.
Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden.
Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt.
Samenstelling
Rijst, gedehydreerde eendeneiwitten, plantaardige vezels, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, dierlijke vetten, visolie, sojaolie, mono- en diglyceriden van palmitinezuur en stearinezuur veresterd met citroenzuur, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).
Nutritionele analyse
Ruw eiwit: 27.00 %, Ruw vet: 11.00 %, Ruwe as: 9.60 %, Ruwe celstof: 6.10 %, Essentiële vetzuren (linolzuur, arachidonzuur): 24.00 g/kg, EPA & DHA: 3.50 g, Omega-3 vetzuren: 7.90 g.
. Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:3182550759663

Prijs:  39.35   (klik hier voor meer informatie)