Sam's Field Natural Snack Mobility – Hondensnacks – 200 g | 8595602508365

Sam's Field Natural Snack Mobility – Hondensnacks – 200 g direct bestellen in onze webshop! Natuurlijke en smakelijke snack voor je hond
Wanneer je je hond wilt verwennen met iets lekkers, wil je hem natuurlijk een snack geven die goed aansluit op zijn dagelijkse behoeften. Een verantwoorde keuze zijn de snacks van Sam’s Field, zoals de heerlijke verwennerijen in het Sam’s Field Snacks-assortiment. Deze natuurlijke snacks bevatten een hoog vleesgehalte. Met deze snacks kan je hond verantwoord genieten!
Mobility
Deze smakelijke en natuurlijke hondensnack bevat veel vlees. De snack ondersteunt de beweeglijkheid en gewrichten van jouw hond, door de toevoeging van glucosamine en chondroïtine. Daardoor kunnen ook de symptomen van artritis verminderd worden.
Waarom Sam’s Field?
Sam’s Field houdt rekening met de natuurlijke voedingsbehoeften van je hond, deze kunnen afhankelijk zijn van bijvoorbeeld de vacht en mobiliteit. Bij Sam’s Field vind je gegarandeerd een snack die perfect past bij de wensen je hond; zoals een snack voor honden met tandplak of honden met een allergie. Alle snacks zijn ook goed te combineren met de voedingen van Sam’s Field.
Sam's Field Natural Snack Mobility bevat 200 gram.

. Alle Sam's Field voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8595602508365

Prijs:  3.53   (klik hier voor meer informatie)