Schesir Medium Maintenance Kip – Hondenvoer – 12 kg | 8005852161000

Schesir Medium Maintenance Kip – Hondenvoer – 12 kg direct bestellen in onze webshop! Schesir hondenvoeding
Schesir is een Italiaans merk die zowel droog- als natvoeding heeft voor honden en katten. Er worden enkel natuurlijke ingrediënten gebruikt en het bevat geen kunstmatige conserveermiddelen of kleurstoffen.
Droogvoeding
De Schesir droogvoedingen voor de hond hebben een aantal kenmerken. Zo bestaan ze uit enkel 1 dierlijke eiwitbron. Dit wordt ook wel mono proteïne genoemd. Voor honden met allergieën of intoleranties voor bepaalde eiwitbronnen biedt dit mooie oplossing door te wisselen tussen smaakvarianten.
Daarnaast heeft de voeding door fructo-oligosachariden (FOS) een prebiotische werking. Dat betekent dat er goede voedingsvezels in zitten die zorgen voor een gezonde darmflora en daarmee een goede spijsvertering.
Omega 3- en Omega 6-vetzuren helpen samen met antioxidanten (selenium en vitamina E) het organisme bij het bestrijden van vrije radicalen.
De recepturen zijn ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Bologna.
Maintenance met kip
Deze droogvoeding is rijk aan kip en is geschikt voor medium volwassen honden.
Voedingsadvies
De voedingstabel op de verpakking is een voedingsadvies. Afhankelijk van de behoefte en de activiteit van de hond kan je meer of minder geven.
Gebruiksaanwijzing: Geef de brokken droog in een voerbak. Indien mogelijk de hoeveelheid verdelen over verschillende maaltijden per dag. Zorg dat je hond altijd beschikking heeft over vers drinkwater.

Het product koel, droog en bij voorkeur donker bewaren.
Samenstelling
29% gedroogde kip, mais, rijst, gezuiverd dierlijk vet, gedroogde bietenpulp, 0,5% cichoreipulp, 0,5% fructo-oligosachariden (FOS), zonnebloemolie, dicalciumfosfaat, kaliumchloride, natriumchloride, 400mg/kg glucosaminesulfaat, 0,1% mojave yucca
. Alle Schesir voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8005852161000

Prijs:  47.48   (klik hier voor meer informatie)