Trixie Kattentuig Met Riem – Kattenharnas – 27-45 cm/10 mmx120 cm Multi-Color | 4011905418629

Trixie Kattentuig Met Riem – Kattenharnas – 27-45 cm/10 mmx120 cm Multi-Color direct bestellen in onze webshop! Kattentuig met riem
Met het Kattentuig met Riem van Trixie kan je veilig samen wandelen met je kat. Dit leuke tuigje is op twee punten traploos verstelbaar en kan je eenvoudig omdoen door middel van de kliksluitingen. Het bijgevoegde riempje kan je met een karabijnhaak vastklikken aan het tuigje. Het tuig is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren met leuke patronen.
Tips voor wandelen met je kat
Met dit tuig kan je met je kat gaan wandelen. Houd er wel rekening mee dat een kat uitlaten anders gaat dan met een hond wandelen. Je kan de kat niet ‘meetrekken’ zoals bij een hond, de kat bepaalt waar hij wil lopen. Doe het tuigje eerst een paar keer in huis aan zodat je kat kan wennen aan het gevoel. Het tuigje zit goed wanneer je twee vingers tussen het lichaam en de halsband en één vinger tussen het lichaam en de borstband kunt doen. Dit tuig is voornamelijk geschikt voor volwassen katten.
Het Kattentuig met Riem is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bij het bestellen wordt een willekeurige variant toegestuurd! De buikomvang is verstelbaar tussen 27 en 45 cm, het riempje is 1,20 m lang.
. Alle Trixie voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:4011905418629

Prijs:  9.99   (klik hier voor meer informatie)