Smolke Cat Sensitive Lam – Kattenvoer – 2 kg Hypoallergeen | 8710429018297

Smolke Cat Sensitive Lam – Kattenvoer – 2 kg Hypoallergeen direct bestellen in onze webshop! Complete all-in-one cat food

Een complete voeding voor met natuurlijke ingrediënten wat elke dag weer zorgt voor een blije en tevreden kat, dat is Adult Sensitive kattenvoeding van Smølke. Deze brokjes bevatten alles wat je gevoelige of allergische kat nodig heeft om iedere dag in balans te zijn. Het voer is geschikt voor volwassen geholpen katten of katten met gewichtsproblemen, vanaf 1 jaar oud.
Natuurlijke ingrediënten met uniek eiwitprofiel
Sommige katten hebben helaas last van jeuk door een voedselallergie of diarree door een gevoelig spijsverteringsstelsel. Gelukkig is dit makkelijk te voorkomen met de juiste voeding. Sensitive is een hypoallergeen kattenvoer dat licht verteerbaar is. De enige dierlijke eiwitbron is lam zodat deze brokken de perfecte oplossing zijn in het geval van een allergie voor dierlijke eiwitten. Daarnaast dragen natuurlijke vezels en licht verteerbare koolhydraatbronnen zoals rijst en aardappelzetmeel bij aan een gezonde spijsvertering.

Adult Sensitive bevat geen tarwegluten en is zeer goed verteerbaar. Het voer is bereid met Nederlandse kip, MSC vis en Britse lam. Deze unieke combinatie van lokale en duurzame ingrediënten zorgt voor een compleet aanbod aan bouwstoffen, afgestemd op de specifieke behoefte van jouw lieve kat. Ook bevat het voer geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of chemische antioxidanten.
Adult Sensitive is verkrijgbaar in 2 kg en 4 kg.
. Alle Smolke voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8710429018297

Prijs:  21.59   (klik hier voor meer informatie)