Stapp Horse Kniekous Horse Ruit Marine&Lichtblauw&Jeans – Ruiterkleding – 43-46 | 8714987231242

Stapp Horse Kniekous Horse Ruit Marine&Lichtblauw&Jeans – Ruiterkleding – 43-46 direct bestellen in onze webshop! Uiterst comfortabele ruitersokken
De ruitersokken van Stapp Horse bieden een prettige rijervaring aan dankzij de perfecte technische samenstelling en comfortabele pasvorm. De sokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en motieven, zoals deze Kniekous Ruit Lurex.
Speciaal voor het paardrijden is de kniekous geproduceerd met een ‘sandwich’ breimethode. Dankzij deze methodiek wordt vocht afgestoten maar zuurstof toegelaten. De sok is gemaakt van zacht katoen en is schokdempend dankzij het gebruikte badstof. Daarnaast zorgt het gebruikte elastiek voor een perfecte pasvorm zodat de rijlaarzen goed aansluiten en zodat wrijving wordt voorkomen. De sok is uitgerust met een antipress boord en een naadloze teen.
De Kniekous Lurex is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.
Over Stapp horse
Stapp staat bekend om hun hoogwaardig kwalitatieve sokken die met veel kennis en kunde zijn ontworpen. Hierbij wordt rekening gehouden met allerlei aspecten, zoals de kwaliteit, functionaliteit en de productietechniek. De gebruikte garen zijn zelf door Stapp ontwikkeld en worden toegepast in al hun sokken, of je ze nu gebruikt om te werken, te wandelen of mee te sporten. Voor ieder mens is er een geschikte sok verkrijgbaar.
. Alle Stapp Horse voor uw Paard uit voorraad leverbaar!
EAN:8714987231242

Prijs:  8.95   (klik hier voor meer informatie)