Timo Lamsbot – Hondensnacks – Lam 2 stuks | 8711621972394

Timo Lamsbot – Hondensnacks – Lam 2 stuks direct bestellen in onze webshop! Let op: het betreft hier een natuurlijk product en het kan daardoor breken of splinteren. Blijf altijd in de buurt van je dier!
Lekker kauwen op deze natuurlijke beloning
Wist je dat kauwen van ontzettend groot belang is bij je trouwe viervoeter? Ze vinden het niet alleen lekker maar het draagt ook bij aan een gezonde gebitsverzorging. Laat je hond bijvoorbeeld knabbelen op het Timo Lamsbot, een 100% natuurlijk product, geproduceerd zonder conserveringsmiddelen of smaak- en kleurstoffen.
De snack is gemaakt van 100% vers lamsbot, zonder andere toevoegingen. Met dus maar 1 eiwitbron dus, ideaal voor honden die gevoelig zijn voor bepaalde dierlijke eiwitten. De snack zorgt voor uren kauwplezier! Je voorziet je hond met Timo van een gezonde en natuurlijke snack, die ook nog eens is geproduceerd in Europa.
Kauwen is goed, omdat?
Wanneer een hond gaat kauwen op een kluif of andere snack, maakt deze kauwbewegingen waardoor er speeksel ontstaat. Speeksel bevat enzymen die de vorming van bacteriën helpen voorkomen. Wanneer er te weinig speeksel wordt aangemaakt kan er sneller tandplak ontstaan. Tandplak draagt weer bij aan het ontstaan van tandsteen en tandvleesontstekingen; dat wil je toch echt wel voorkomen! Zorg dat je hond minimaal 20 minuten per dag even lekker kan kauwen.
Het Timo Lamsbot bevat 2 stukken. Geschikt voor honden ouder dan 3 maand.
. Alle Timo voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621972394

Prijs:  3.99   (klik hier voor meer informatie)