Timo Strips 100 g – Hondensnacks – Schaap | 8711621971953

Timo Strips 100 g – Hondensnacks – Schaap direct bestellen in onze webshop! Opmerking: bij Pets Place verkopen wij geen kangoeroevlees uit wildvangst.
Lekker kauwen op deze natuurlijke snack
Wanneer je je hond wilt belonen, dan wil je hem natuurlijk voorzien van een snack die niet alleen lekker, maar ook gezond is. Laat je hond bijvoorbeeld knabbelen op de Timo Strips, een 100% natuurlijk product, geproduceerd zonder conserveringsmiddelen of smaak- en kleurstoffen.
De strips zijn gemaakt van 100% vers spier- en orgaanvlees, dus geen beendermeel. Er is per variant 1 eiwitbron gebruikt, ideaal voor honden die gevoelig zijn voor bepaalde dierlijke eiwitten. Deze tussendoortjes zijn makkelijk verteerbaar en ondersteunen zo een optimale spijsvertering. Je voorziet je hond met Timo van een gezonde en natuurlijke snack, die ook nog eens is geproduceerd in Europa.
Kauwen is goed, omdat?
Wanneer een hond gaat kauwen op een kluif of andere snack, maakt deze kauwbewegingen waardoor er speeksel ontstaat. Speeksel bevat enzymen die de vorming van bacteriën helpen voorkomen. Wanneer er te weinig speeksel wordt aangemaakt kan er sneller tandplak ontstaan. Tandplak draagt weer bij aan het ontstaan van tandsteen en tandvleesontstekingen; dat wil je toch echt wel voorkomen! Zorg dat je hond minimaal 20 minuten per dag even lekker kan kauwen.
De Timo Strips is verkrijgbaar in de varianten: fazant, haas, kangoeroe, schaap, zwijn, eend, geit, hert, kalkoen, kip, konijn, paard en rund.
. Alle Timo voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621971953

Prijs:  3.89   (klik hier voor meer informatie)