Yamipets Sjef's Cuisine Puppy Gevogelte – Hondenvoer – 12.5 kg > 3 Weken | 8718026136239

Yamipets Sjef's Cuisine Puppy Gevogelte – Hondenvoer – 12.5 kg > 3 Weken direct bestellen in onze webshop! Altijd de juiste voedingsstoffen!
De juiste voedingsstoffen zijn essentieel voor je jonge pup. Hij moet natuurlijk gezond opgroeien tot een sterke hond. Sjef’s Cuisine Regular Puppy van Yamipets is rijk aan kip en is speciaal ontwikkeld voor de opgroeiende familiehond. Regular Puppy is een krokante brok.
De voeding is geschikt voor puppy’s van rassen met een volwassen gewicht van 11 tot 85 kg. De hoogwaardige eiwitten in de brokken zorgen ervoor dat je puppy evenwichtig opgroeit. Natuurlijk worden ook de vitale organen, het immuunsysteem en de spieren en gewrichten optimaal ondersteund. Ook is er fruit toegevoegd als bron van vezels. De toegevoegde zalmolie is een uitstekende bron van omega 3. Doordat de brokken worden gemaakt met gedroogd vlees blijven optimale nutriënten en aminozuren gegarandeerd.
Te combineren met Sjef’s Special-maaltijden
Yamipets adviseert om de Regular-brokken minimaal 2 keer per week af te wisselen met een warme maaltijd uit de Sjef’s Special-lijn. Aan deze maaltijd voeg je warm water toe om zo een heerlijke rijst-, pasta- of aardappelvlokkenmix te creëren. Combineer deze maaltijd vervolgens met een lekkere worst of paté en je hebt een super gezonde maaltijd boordevol groente, vocht en natuurlijk vlees!
Sjef’s Cuisine Regular Puppy is verkrijgbaar in 3 kg en 12,5 kg.
Waarom Sjef’s Cuisine?
De Sjef’s Cuisine-voedingen van Yamipets worden gemaakt met alleen de beste natuurlijke ingrediënten. Deze voedingen zorgen in – combinatie met een gevarieerd eetpatroon en voldoende water – voor een lang en gezond leven voor je hond. Voor elk formaat en voor elke leeftijd is er een geschikte brok verkrijgbaar. De voedingen bevatten een vleesaandeel van 70% (dierlijke eiwitten).
. Alle Yamipets voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8718026136239

Prijs:  48.95   (klik hier voor meer informatie)