Yamipets Sjef's Cuisine Senior Kip – Hondenvoer – 12.5 kg | 8719848020058

Yamipets Sjef's Cuisine Senior Kip – Hondenvoer – 12.5 kg direct bestellen in onze webshop! Altijd de juiste voedingsstoffen!
De juiste voedingsstoffen zijn essentieel voor een ouder wordende hond. Zo blijft je hond in goede conditie en kan hij volop genieten van zijn oude dag. Sjef’s Cuisine Regular Senior van Yamipets is rijk aan kip en is speciaal ontwikkeld voor de ‘normale’ hond. Regular Senior is een krokante brok.
De voeding is geschikt voor oude(re) honden vanaf 8 jaar oud met een gewicht van 11 tot 85 kg. Oudere honden hebben een lagere energiebehoefte dan jonge honden, Regular Senior heeft daarom een verlaagd energieniveau (vet- en eiwitgehalte); dit maakt de voeding tevens ook geschikt als Light-variant om overgewicht te voorkomen!
De toegevoegde zalmolie is een uitstekende bron van omega 3-vetzuren, wat onder andere zorgt voor een gezonde celstructuur. De brok is zeer licht verteerbaar dankzij onder andere extra vezels en fruit en is lekker krokant, zo wordt het kauwen gestimuleerd. Doordat de brokken worden gemaakt met gedroogd vlees blijven optimale nutriënten en aminozuren gegarandeerd.
Te combineren met Sjef’s Special-maaltijden
Yamipets adviseert om de Regular-brokken minimaal 2 keer per week af te wisselen met een warme maaltijd uit de Sjef’s Special-lijn. Aan deze maaltijd voeg je warm water toe om zo een heerlijke rijst-, pasta- of aardappelvlokkenmix te creëren. Combineer deze maaltijd vervolgens met een lekkere worst of paté en je hebt een super gezonde maaltijd boordevol groente, vocht en natuurlijk vlees!
Sjef’s Cuisine Regular Senior is verkrijgbaar in 3 kg en 12,5 kg.
Waarom Sjef’s Cuisine?
De Sjef’s Cuisine-voedingen van Yamipets worden gemaakt met alleen de beste natuurlijke ingrediënten. Deze voedingen zorgen in – combinatie met een gevarieerd eetpatroon en voldoende water – voor een lang en gezond leven voor je hond. Voor elk formaat en voor elke leeftijd is er een geschikte brok verkrijgbaar. De voedingen bevatten een vleesaandeel van 70% (dierlijke eiwitten).
. Alle Yamipets voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8719848020058

Prijs:  42.00   (klik hier voor meer informatie)