Yamipets Sjef's Cuisine Sensitive – Hert – Hondenvoer – 3 kg | 8718026136161

Yamipets Sjef's Cuisine Sensitive – Hert – Hondenvoer – 3 kg direct bestellen in onze webshop! Altijd de juiste voedingsstoffen!
Sommige honden hebben last van gevoelige darmen, het is dan belangrijk om hem een hypoallergene voeding te geven die de spijsvertering weer tot rust brengt. Sjef’s Cuisine Sensitive Hert van Yamipets is licht verteerbaar en hypoallergeen.
De voeding is geschikt voor volwassen honden van alle rassen. De brokken bevatten dierlijke eiwitten en rijst, beide zeer licht verteerbaar. Daarnaast zit er ook fruit in dat voor extra vezels zorgt die de spijsvertering verder ondersteunen.
De eiwitbron van dit voer is hert. De eigenschappen van Sensitive maken de brokken zeer geschikt ter ondersteuning van intolerantie of allergieklachten. De voeding is ook geschikt als overstap als je hond van een veterinaire voeding afkomt.
Te combineren met Sjef’s Special-maaltijden
Yamipets adviseert om de Sensitive-brokken minimaal 2 keer per week af te wisselen met een warme maaltijd uit de Sjef’s Special-lijn. Aan deze maaltijd voeg je warm water toe om zo een heerlijke rijst-, pasta- of aardappelvlokkenmix te creëren. Combineer deze maaltijd vervolgens met een lekkere worst of paté en je hebt een super gezonde maaltijd boordevol groente, vocht en natuurlijk vlees!
Sjef’s Cuisine Sensitive Hert is verkrijgbaar in 3 kg en 12,5 kg.
Waarom Sjef’s Cuisine?
De Sjef’s Cuisine-voedingen van Yamipets worden gemaakt met alleen de beste natuurlijke ingrediënten. Deze voedingen zorgen in – combinatie met een gevarieerd eetpatroon en voldoende water – voor een lang en gezond leven voor je hond. Voor elk formaat en voor elke leeftijd is er een geschikte brok verkrijgbaar. De voedingen bevatten een vleesaandeel van 70% (dierlijke eiwitten).
. Alle Yamipets voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8718026136161

Prijs:  17.95   (klik hier voor meer informatie)