Jarco Dog Classic Adult Persbrok Rendier – Hondenvoer – 4 kg | 8718026130275

Jarco Dog Classic Adult Persbrok Rendier – Hondenvoer – 4 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium hondenvoeding
Een gezonde hond begint bij een gezonde brok. Natural Classic Persbrok Adult Rendier van Jarco is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding zonder chemische antioxidanten of geur, -kleur, -en smaakstoffen. Deze voeding is door de perfecte energie- en voedingsbehoefte geschikt voor alle hondenrassen en kan goed worden gecombineerd met Jarco Vleesvoeding. Het betreft hier een persbrok.
De Jarco persbrok smaken konijn, lam/rijst, zalm en rendier zijn makkelijk met elkaar af te wisselen!
Voor een sterke en gezonde hond
Het immuunsysteem en de spijsvertering worden ondersteund door de vitaminen, mineralen en natuurlijke ingrediënten.
Een glimmende vacht en gezonde huid zeggen veel over de gezondheid van je hond. Wanneer je hond een vacht met een diepe glans heeft, ziet hij er fitter en gezonder uit. Persbrok Classic Rendier draagt hieraan bij door middel van chondroïtinesulfaat, glucosamine en extra zalmolie.
Waarom Jarco
De Jarco experts hebben een optimale mix van ingrediënten samengesteld voor jouw hond of kat. De voeding is natuurlijk en licht verteerbaar. In het voer zit alles wat je hond of kat nodig heeft voor een levenslange, natuurlijke gezondheid. De voeding sluit aan op elke levensfase van jouw dier, dus het overstappen van bijvoorbeeld de puppybrok op de volwassenbrok is eenvoudig!
Natural Classic Persbrok Adult Rendier is verkrijgbaar in 4 kg en 15 kg.
. Alle Jarco voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8718026130275

Prijs:  24.95   (klik hier voor meer informatie)