Yamipets Sjef's Cuisine Specials Potato Flakes – Hondenvoer – Aardappel 2 kg Groen Aanvullend Voer | 8719848020218

Yamipets Sjef's Cuisine Specials Potato Flakes – Hondenvoer – Aardappel 2 kg Groen Aanvullend Voer direct bestellen in onze webshop! Altijd de juiste voedingsstoffen!
Yamipets adviseert om hun Sjef’s Cuisine-brokken minimaal 2 keer per week af te wisselen met een warme maaltijd uit de Sjef’s Special-lijn, zoals deze Sjef’s Special Potato Flakes. Aan deze maaltijd voeg je warm water toe om zo een heerlijke rijst-, pasta- of aardappelvlokkenmix te creëren. Combineer deze maaltijd vervolgens met een lekkere worst of paté en je hebt een super gezonde maaltijd boordevol groente, vocht en natuurlijk vlees!
Geschikt om te combineren met de Sjef’s Cuisine vleeskuipjes, hondenworst of diepvriesvlees.
Lekker en gezond
Deze variant met aardappel is rijk aan eiwitten en vezels, is licht verteerbaar én is glutenvrij. In aardappel zit mangaan wat goed is voor de ondersteuning van de gewrichten, en vitamine B voor de ontwikkeling en onderhoud van het lichaam. Daarnaast is het lage vetgehalte goed voor gewichtsbehoud. De mix bevat geen toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen of zout. Een gezonde keuze voor je viervoeter! Geschikt voor een eliminatiedieet.
Sjef’s Cuisine Potato Flakes bevat 2 kg.
Waarom Sjef’s Cuisine?
De Sjef’s Cuisine-voedingen van Yamipets worden gemaakt met alleen de beste natuurlijke ingrediënten. Deze voedingen zorgen in – combinatie met een gevarieerd eetpatroon en voldoende water – voor een lang en gezond leven voor je hond. Voor elk formaat en voor elke leeftijd is er een geschikte brok verkrijgbaar. De voedingen bevatten een vleesaandeel van 70% (dierlijke eiwitten).
. Alle Yamipets voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8719848020218

Prijs:  12.50   (klik hier voor meer informatie)