Jarco Dog Classic Vers Vlees Persbrok Kip – Hondenvoer – 4 kg | 8718026137069

Jarco Dog Classic Vers Vlees Persbrok Kip – Hondenvoer – 4 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium hondenvoeding
Een gezonde hond begint bij een gezonde brok. Natural Classic Persbrok Vers Vlees van Jarco is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding zonder chemische antioxidanten of geur, -kleur, -en smaakstoffen. Deze voeding is door de perfecte energie- en voedingsbehoefte geschikt voor alle hondenrassen en kan goed worden gecombineerd met Jarco Vleesvoeding. Het betreft hier een persbrok.
Door het gebruik van verse kip – die zorgt voor extra smakelijkheid en dus een hoge acceptatie – zijn deze brokken ook ideaal voor moeilijke eters. De voeding is tevens graanvrij.
Voor een sterke en gezonde hond
Het immuunsysteem en de spijsvertering worden ondersteund door de vitaminen, mineralen en natuurlijke ingrediënten.
Een glimmende vacht en gezonde huid zeggen veel over de gezondheid van je hond. Wanneer je hond een vacht met een diepe glans heeft, ziet hij er fitter en gezonder uit. Persbrok Classic Vers Vlees draagt hieraan bij door middel van chondroïtinesulfaat, glucosamine en extra zalmolie.
Waarom Jarco
De Jarco experts hebben een optimale mix van ingrediënten samengesteld voor jouw hond of kat. De voeding is natuurlijk en licht verteerbaar. In het voer zit alles wat je hond of kat nodig heeft voor een levenslange, natuurlijke gezondheid. De voeding sluit aan op elke levensfase van jouw dier, dus het overstappen van bijvoorbeeld de puppybrok op de volwassenbrok is eenvoudig!
Natural Classic Persbrok Vers Vlees is verkrijgbaar in 4 kg en 15 kg.
. Alle Jarco voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8718026137069

Prijs:  24.95   (klik hier voor meer informatie)