Yamipets Sjef's Cuisine Adult Kip – Hondenvoer – 12.5 kg Glutenvrij | 8719848020041

Yamipets Sjef's Cuisine Adult Kip – Hondenvoer – 12.5 kg Glutenvrij direct bestellen in onze webshop! Altijd de juiste voedingsstoffen!
De juiste voedingsstoffen zijn essentieel voor je volwassen hond. Van de juiste voeding blijft je hond fit en zit hij lekker in z’n vel. Sjef’s Cuisine Regular Adult van Yamipets is rijk aan kip en is speciaal ontwikkeld voor de ‘normale’ hond. Regular Adult is een krokante brok.
De voeding is geschikt voor volwassen honden met een gewicht van 11 tot 85 kg. Regular Adult bevat een optimale balans van dierlijke en plantaardige eiwitten, vitaminen en mineralen om zo de vitale organen, het immuunsysteem en de spieren en gewrichten optimaal te ondersteunen.
De toegevoegde schaal- en weekdieren en zalmolie zijn een uitstekende bron van omega 3-vetzuren. De brok is zeer licht verteerbaar en is lekker krokant, zo wordt het kauwen gestimuleerd. Doordat de brokken worden gemaakt met gedroogd vlees blijven optimale nutriënten en aminozuren gegarandeerd.
Te combineren met Sjef’s Special-maaltijden
Yamipets adviseert om de Regular-brokken minimaal 2 keer per week af te wisselen met een warme maaltijd uit de Sjef’s Special-lijn. Aan deze maaltijd voeg je warm water toe om zo een heerlijke rijst-, pasta- of aardappelvlokkenmix te creëren. Combineer deze maaltijd vervolgens met een lekkere worst of paté en je hebt een super gezonde maaltijd boordevol groente, vocht en natuurlijk vlees!
Sjef’s Cuisine Regular Adult is verkrijgbaar in 3 kg en 12,5 kg.
Waarom Sjef’s Cuisine?
De Sjef’s Cuisine-voedingen van Yamipets worden gemaakt met alleen de beste natuurlijke ingrediënten. Deze voedingen zorgen in – combinatie met een gevarieerd eetpatroon en voldoende water – voor een lang en gezond leven voor je hond. Voor elk formaat en voor elke leeftijd is er een geschikte brok verkrijgbaar. De voedingen bevatten een vleesaandeel van 70% (dierlijke eiwitten).
. Alle Yamipets voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8719848020041

Prijs:  42.00   (klik hier voor meer informatie)