Jarco Dog Verse Worst Medium 450 g – Hondenvoer – Kip 11-25 Kg | 8718026135560

Jarco Dog Verse Worst Medium 450 g – Hondenvoer – Kip 11-25 Kg direct bestellen in onze webshop! Smaakvolle worsten voor jouw trouwe vriend
Wil jij je hond verwennen met een onweerstaanbare en smaakvolle houdbare worst van Jarco? Deze Dog Verse Worst Medium Kip van Jarco is speciaal voor medium rassen en verkrijgbaar in 6 smaakvarianties van 450 gram. Deze worst bestaat maar liefst uit 80% vlees en bevat daarnaast alle vitamines en mineralen die jouw viervoeter nodig heeft.
Worst on the go
Neem jij je hond gezellig mee op vakantie? Of gaan jullie gewoon een dagje de deur uit? Dat is geen probleem met deze handige 100% compleet uitgebalanceerde houdbare worst. Je kan het voeren als complete dagvoeding, als aanvulling naast de brokken, maar ook natuurlijk als toetje! De worsten zijn buiten de diepvries houdbaar en zijn dus hét perfecte alternatief voor diepvriesvoeding. De worsten hebben een hoge verteerbaarheid, dat betekent dat je minder poepzakjes hoeft te gebruiken! Een kieskeurige hond? Niet getreurd… Ook de kieskeurige honden zullen ervan smullen. Heb jij een lieve pup in huis? Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar pups hebben een andere voedingsbehoefte dan volwassen honden. Voor de pups van mini én medium rassen adviseren wij Jarco hondenworst Medium kip/kalkoen.
Waarom Jarco
De Jarco experts hebben een optimale mix van ingrediënten samengesteld voor jouw hond. Het is een complete premium voeding, waar alles in zit wat je hond nodig heeft voor een levenslange, natuurlijke gezondheid. De voeding is in meerdere smaken en varianten verkrijgbaar!
Dog Verse Worst Medium van Jarco is verkrijgbaar in 6 smaken met een inhoud van 450g.
. Alle Jarco voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8718026135560

Prijs:  3.49   (klik hier voor meer informatie)