Jarco Dog Natural Mini Adult Zalm – Hondenvoer – 1.75 kg 2-10kg | 8718026130176

Jarco Dog Natural Mini Adult Zalm – Hondenvoer – 1.75 kg 2-10kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium hondenvoeding
De darm is een van de belangrijkste organen van je hond. Natural Mini Adult Zalm van Jarco is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding, gemaakt zonder chemische antioxidanten, geur-, kleur- en smaakstoffen. Deze voeding is uitermate geschikt voor mini-rassen met een gevoelige huid, maag en darm. Daarnaast ook voor honden die liever vis eten.
Een glimmende vacht en gezonde huid zeggen veel over de gezondheidvan je hond. Wanneer je hond een vacht met een diepe glans heeft, ziet hij er fitter en gezonder uit. Natural Mini Adult Zalm draagt hieraan bij door middel van de eiwitbron zalm en extra zalmolie. Daarnaast is deze voeding door het gebruik van zalm zeer lichtverteerbaar.
Het immuunsysteem, gezonde spieren en darmflora wordt ondersteund door de unieke samenstelling.
Waarom Jarco
De Jarco experts hebben een optimale mix van ingrediënten samengesteld voor jouw hond of kat. De voeding is natuurlijk en licht verteerbaar. In het voer zit alles wat je hond of kat nodig heeft voor een levenslange, natuurlijke gezondheid. De voeding sluit aan op elke levensfase van jouw dier, dus het overstappen van bijvoorbeeld de puppybrok op de volwassenbrok is eenvoudig!
Natural Mini Adult Zalm is verkrijgbaar in 1,75 en 10 kg.
. Alle Jarco voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8718026130176

Prijs:  16.50   (klik hier voor meer informatie)