Yamipets Sjef's Cuisine Senior Mini – Hondenvoer – Lam 3 kg 2-10kg Mini | 8718026136093

Yamipets Sjef's Cuisine Senior Mini – Hondenvoer – Lam 3 kg 2-10kg Mini direct bestellen in onze webshop! Altijd de juiste voedingsstoffen!
De juiste voedingsstoffen zijn essentieel voor een ouder wordende hond. Zo blijft je hond in goede conditie en kan hij volop genieten van zijn oude dag. Sjef’s Cuisine Mini Senior van Yamipets is rijk aan lam en is speciaal ontwikkeld voor mini hondenrassen. Mini Senior is een krokante brok. Kleine honden hebben een kleine bek, de brokgrootte is hier dan ook op aangepast.
De voeding is geschikt voor oude(re) honden van (zeer) kleine rassen met een gewicht van maximaal 10 kg. Oudere honden hebben een stuk lagere energiebehoefte dan jonge honden omdat ze minder bewegen, Mini Senior bevat dan ook een lager vet- en eiwitpercentage.
Doordat er lam is gebruikt is de voeding ook heel geschikt voor honden met een gevoelige maag.
Te combineren met Sjef’s Special-maaltijden
Yamipets adviseert om de Mini-brokken minimaal 2 keer per week af te wisselen met een warme maaltijd uit de Sjef’s Special-lijn. Aan deze maaltijd voeg je warm water toe om zo een heerlijke rijst-, pasta- of aardappelvlokkenmix te creëren. Combineer deze maaltijd vervolgens met een lekkere worst of paté en je hebt een super gezonde maaltijd boordevol groente, vocht en natuurlijk vlees!
Sjef’s Cuisine Mini Senior bevat 3 kg.
Waarom Sjef’s Cuisine?
De Sjef’s Cuisine-voedingen van Yamipets worden gemaakt met alleen de beste natuurlijke ingrediënten. Deze voedingen zorgen in – combinatie met een gevarieerd eetpatroon en voldoende water – voor een lang en gezond leven voor je hond. Voor elk formaat en voor elke leeftijd is er een geschikte brok verkrijgbaar. De voedingen bevatten een vleesaandeel van 70% (dierlijke eiwitten).
. Alle Yamipets voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8718026136093

Prijs:  15.95   (klik hier voor meer informatie)