Jarco Dog Sensitive Natural Care Insecten – Hondenvoer – 12.5 kg | 8718026135171

Jarco Dog Sensitive Natural Care Insecten – Hondenvoer – 12.5 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige hypoallergene hondenvoeding
Sommige honden hebben helaas last van voedselovergevoeligheid, met de juiste voeding krijg je de spijsvertering en de huid en vacht van je viervoeter weer rustig. Natural Sensitive Insect van Jarco is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige hond. De voeding bevat slechts 1 hypoallergene eiwitbron, namelijk black solider fly larven.
De brokken zijn gemaakt zonder chemische antioxidanten, geur-, kleur- en smaakstoffen. Deze voeding is geschikt voor alle hondenrassen, van 2 tot 100 kg.
Met natuurlijke, duurzame ingrediënten
Het immuunsysteem en de spijsvertering worden ondersteund door de vitaminen, mineralen en natuurlijke ingrediënten. De brokken zijn zeer smakelijk en hebben een goede opneembaarheid van wel 98%.
In de voeding zitten insecten verwerkt, deze zijn afkomstig van een duurzame kweek, met een lage CO2-uitstoot en een lage ecologische voetafdruk. Wanneer je hond een vacht met een diepe glans heeft, ziet hij er fitter en gezonder uit. Natural Sensitive Insect draagt hieraan bij door middel van, chondroïtinesulfaat, glucosamine en extra zalmolie.
Waarom Jarco
De Jarco experts hebben een optimale mix van ingrediënten samengesteld voor jouw hond of kat. De voeding is natuurlijk en licht verteerbaar. In het voer zit alles wat je hond of kat nodig heeft voor een levenslange, natuurlijke gezondheid. De voeding sluit aan op elke levensfase van jouw dier, dus het overstappen van bijvoorbeeld de puppybrok op de volwassenbrok is eenvoudig!
Natural Sensitive Insect is verkrijgbaar in 2 en 12,5 kg.
. Alle Jarco voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8718026135171

Prijs:  82.95   (klik hier voor meer informatie)