Yamipets Sjef's Cuisine Adult Maxi Kip – Hondenvoer – 3 kg Glutenvrij | 8718026136147

Yamipets Sjef's Cuisine Adult Maxi Kip – Hondenvoer – 3 kg Glutenvrij direct bestellen in onze webshop! Altijd de juiste voedingsstoffen!
De juiste voedingsstoffen zijn essentieel voor je volwassen hond. Van de juiste voeding blijft je hond fit en zit hij lekker in z’n vel. Sjef’s Cuisine Maxi Adult van Yamipets is rijk aan kip en is speciaal ontwikkeld voor de grotere familiehond. Maxi Adult is een krokante brok. De grote brok is zeer geschikt voor grote hondenrassen; het zal kauwen stimuleren en helpt om tandplak te voorkomen.
De voeding is geschikt voor volwassen honden met een gewicht van 30 tot 100 kg. De is zeer smakelijk en de spijsvertering wordt optimaal ondersteund. De toegevoegde omega 3 draagt bij aan een gezonde celstructuur en een glanzende vacht. Ook bevatten de brokken fruit voor extra vezels en vitamines.
Te combineren met Sjef’s Special-maaltijden
Yamipets adviseert om de Maxi-brokken minimaal 2 keer per week af te wisselen met een warme maaltijd uit de Sjef’s Special-lijn. Aan deze maaltijd voeg je warm water toe om zo een heerlijke rijst-, pasta- of aardappelvlokkenmix te creëren. Combineer deze maaltijd vervolgens met een lekkere worst of paté en je hebt een super gezonde maaltijd boordevol groente, vocht en natuurlijk vlees!
Sjef’s Cuisine Maxi Adult is verkrijgbaar in 3 kg en 12,5 kg.
Waarom Sjef’s Cuisine?
De Sjef’s Cuisine-voedingen van Yamipets worden gemaakt met alleen de beste natuurlijke ingrediënten. Deze voedingen zorgen in – combinatie met een gevarieerd eetpatroon en voldoende water – voor een lang en gezond leven voor je hond. Voor elk formaat en voor elke leeftijd is er een geschikte brok verkrijgbaar. De voedingen bevatten een vleesaandeel van 70% (dierlijke eiwitten).
. Alle Yamipets voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8718026136147

Prijs:  12.00   (klik hier voor meer informatie)